Søg
Close this search box.

At miste en kær

Det er et naturligt vilkår i livet, at vi mennesker oplever at miste et menneske, der stod os nært. Efter et dødsfald vil de fleste pårørende være følelsesmæssigt påvirket, hvilket kan vanskeliggøre evnen til at håndtere og overskue de mange praktiske gøremål, der forbindes med et afskedsceremoni.

Af denne grund er det vigtigt, at vi som begravelsesforretning sikrer kvalificeret og professionel rådgivning og hjælp, eftersom det kan skabe de bedste betingelser for den sidste afsked. Vi anerkender mangfoldighed, idet alle har ret til den afsked, der ønskes – uanset hvilken religion, tro eller tradition, I måtte efterleve.

Bedemand i Aalborg

Aalborg Bedemand er en lokalforankret bedemand: Kompetent begravelse i Aalborg og Nørresundby, hvorfor vi har et stort kendskab til området. Foruden vores stærke tilknytning til lokalområdet, håndterer vi ethvert gøremål efter et nogle klare værdier, der er henholdsvis tryghed, etik og professionalisme.

Vi er af den overbevisning, at tryghed er et vigtigt element i vores arbejde, eftersom en afskedsceremoni knytter sig til mange følelser. Vi indleder derfor vores samarbejde med dig som pårørende med en personlig samtale, der efter dine ønsker både kan foregå i eget hjem, på hospitalet eller hospice eller i andre tilfælde telefonisk. På den måde kan vi lettere få et indblik i dine ønsker og forventninger, og vi kan ligeledes besvare dine spørgsmål.

Herudover finder vi det vigtigt, at vores arbejde bliver udført efter etiske og professionelle principper, idet en begravelse, bisættelse eller borgerlig ceremoni er et vigtigt led i den videre sorgproces efter et dødsfald.

Begravelser, bisættelser og borgerlige ceremonier

Vi er både behjælpelige med begravelser, bisættelser i Aalborg samt borgerlige ceremonier, hvis familiemedlemmet eller den bekendte ikke var medlem i Folkekirken. Vi sammensætter hele forløbet i fællesskab, da vi altid tilstræber at imødekomme og opfylde dine forventninger og ønsker på bedste vis.

Har afdøde udfyldt “Min sidste vilje”, tager vores arbejde udgangspunkt deri. Vi kan desuden varetage et bredt omfang af opgaver relateret til den givne afskedsform, du og dine nærmeste ønsker. Dette indebærer alt fra afhentning og iklædning af afdøde til kontakt til forskellige parter som blomsterhandleren, præsten og diverse aviser, hvis der ønskes en dødsannonce. Du har selv muligheden for at varetage mange af opgaverne, hvis dette ønskes. Vi sammensætter hele forløbet i fællesskab, så du får en løsning, som stemmer overens med dine forventninger og ønsker.

Kontakt

Aalborg Bedemand ønsker at gøre en forskel for pårørende i sorg i Nordjylland. Vi har mange års erfaring i branchen, hvorfor vi håndterer enhver opgave med høj etik og professionalisme, og vi kalder os for hele Nordjyllands bedemandsforretning.

Har du yderligere spørgsmål til, hvilke opgaver vi kan hjælpe dig med, kan du altid kontakte os på tlf. 98 19 13 14 eller på 98 80 13 11, hvis du søger bedemænd i Brønderslev.  Vi besvarer gerne dine spørgsmål, og vi kan både komme ud forbi dig eller byde velkommen i vores bedemandsforretning til en uforpligtende samtale.

Bedemand i Aalborg