Søg
Close this search box.

Hvad Google Ads kan gøre for dit firma

Kort sagt er Google Ads ligesom at tilføje salt i madlavningen – en lille udførsel, der giver stor værdi. Før kendt som Google Adwords, er Google Ads online annoncering, der kan ramme de rigtige mennesker, med det rigtige budskab, på det rigtige tidspunkt.

Hvad er forskellen på Google Ads og SEO?

SEO har sit hovedfokus på organisk trafik, hvor Google Ads bruger energi på at skabe trafik fra betalte kanaler (PPC – pay per click). SEO og Google Ads er et godt makkerpar, da de understøtter hinanden godt. SEO skaber et godt og solidt fundament, hvor Google Ads kampagner lige sætter prikken over i’et.

Sådan overhaler du dine konkurrenter med SEO

I dag er Google verdens største søgemaskine, og det er der en god grund til. Mange tyer nemlig til den populære søgemaskine, når de har deres færden på internettet. Om det er at opsøge viden, et godt køb eller anmeldelser, så skal det ske hurtigt og være overskueligt. Derfor er det bedst at være på Googles side 1. For side 1 er lig med clicks og trafik.

For at komme på side 1 skal der investeres i SEO. SEO er et paraplybegreb, som overordnet handler om at gøre din hjemmeside relevant i forhold til brugerens søgning. I samme omgang gør SEO din hjemmeside bedre end dine konkurrenters. God SEO giver dig gode rangeringer på Google, så interesseret brugere forhåbentligt klikker sig ind på din hjemmeside og ikke dine konkurrenters.

Hvad er SEO?

SEO er en forkortelse for det engelsk begreb Search Engine Optimization – søgemaskineoptimering på dansk. Som nævnt før er SEO et paraplybegreb, der inkluder mange faktorer, som alle hjælper med at optimere din hjemmeside, når en søgemaskine skal rangere den.

Google er ikke en statisk hjemmeside med konstante værdier, den bruger til at rangere hjemmesider. Google opdaterer med jævne mellemrum sine algoritmer, som kan have en positiv eller negativ effekt på din hjemmesides placering.

Title tags, interne links og søgeordsoptimering er bare få begreber indenfor teknisk SEO. Det er en rigtig god idé at investere i SEO, så du er opdateret i de trends og faktorer der gør, at din hjemmeside altid forbliver på side 1. Jo før du kan begynde på SEO, jo bedre. For i krig og kanon god SEO gælder alle kneb, så konkurrenterne ikke overhaler dig.

Gratis SEO analyse af din hjemmeside

Alle de her magiske ord lyder godt, men hvis man er nybegynder inde i et køkken, kan det være svært at vide, hvornår man har puttet nok salt i.

Det Nordjyske Mediehus tilbyder gratis SEO analyse af din hjemmeside. Med et dedikeret team af Google Ads specialister og SEO specialister, der også er certificeret Google Partner, så får du høj kvalitet i SEO arbejde. Din hjemmeside bliver finkæmmet, og de kommer 360 grader rundt om SEO. Det Nordjyske Mediehus sørger for, at din hjemmeside ikke bliver glemt af Google.

google ads og SEO