Søg
Close this search box.

Autoriseret Dinitrol og PAVA-Center i Hobro

Fugtigere klima året rundt gør det stadig nødvendigt at undervognsbehandle bilen – også i Hobro

Selv om vi næsten aldrig har rigtig vinter mere, er det stadig nødvendigt at rustbehandle bilen. For i stedet for strenge vintre har vi fået et fugtigere klima året rundt. Det er mindst lige så skadeligt for undervognen.

Vi havde lige et par vinterdage omkring juletid med både frost og sne. Men ellers skal vi helt tilbage til sidste vinter, før vi havde en periode med kulde, frost og salt på vejene. Og vi får måske hellere ikke mere sne i denne vinter.

Så hvorfor egentlig undervognsbehandle din bil?

Fugtigere klima fremmer rustdannelsen

”Selv om vi har fået en mildere vinter, har vi samtidig også fået et mere fugtigt og regnfuldt klima året rundt”, fortæller Kim Langer fra Langer Biler i Hobro. ”Derfor kører du oftere rundt med en fugtig undervogn i dag. Det øger risikoen for at rust og gennemtæring ødelægger bilens undervogn”.

Derfor anbefaler Kim Langer fortsat, at du får rustbeskyttet din bil minimum en gang om året. Derved bliver undervognens hulrum fyldt op med rustbeskyttelse. Så kan fugten ikke længere trænge ind og gemme sig i undervognen. Samtidig får selve undersiden af bilen et beskyttende lag rustbehandling, så fugten ikke får direkte kontakt med metallet nogen steder.

Både Dinitrol og PAVA-Center i Hobro

Hos Langer Biler er de både autoriseret Dinitrol og PAVA-Center i Hobro. Så uanset om du er til det ene eller det andet mærke af rustbeskyttelse, kan du få klaret undervognsbehandlingen hos dem.

Det er heller ikke noget krav, at du har købt bilen hos dem. De tager alle mærker og modeller ind uanset årgang, og rustbehandler dem så længe undervognen ikke er rusten eller gennemtæret i forvejen. Derudover kan der være enkelte modeller, som ikke kan rustbehandles på grund af garantikrav eller andre forhold.

Undervognsbehandling i Hobro året rundt

”En ekstra fordel ved at du har brug for din rustbeskyttelse året rundt, er, at du ikke behøver vente til om efteråret med at få foretaget undervognsbehandlingen. Derfor tilbyder vi undervognsbehandling hele året her på værkstedet”, slutter Kim Langer.

Samtidig minder han også om, at undervognsbehandlingen er med til at sikre dig en bedre brugtpris på bilen, den dag den skal sælges. For netop rustbeskyttelse af undervognen er en af de mange ting, bilforhandlerne tjekker, når de skal vurdere, hvor meget de vil give i bytte for din gamle bil.

Det er endnu en rigtig god grund til at få rustbehandlet din bil hvert år. Bor du i eller omkring Aalborg, kan du få Dinitrol rustbeskyttelse hos Indkilde Auto i Aalborg.

Dinitrol og PAVA-Center i Hobro