Søg
Close this search box.

Bedemand i Pandrup og Aabybro

Jammerbugt Bedemand hjælper pårørende til et dødsfald i størstedelen af Nordjylland. Vi er en begravelsesforretning med stor erfaring, og vi står klar til at hjælpe i mange byer- blandt andet i Pandrup, Aabybro, Brovst og Fjerritslev.

God og omsorgsfuld hjælp

Hos Jammerbugt bedemand står vi klar med en hjælpende hånd i en svær tid. Vi sætter en stor ære i, at vi får lov til at hjælpe dig i en tid, hvor du har allermest brug for det. Vi er en begravelsesforretning, der har omsorg i højsædet, derfor sørger vi altid for, at vi leverer den service, som du har brug for. Vi er bedemænd med et klart værdisæt, fordi vi gerne vil hjælpe pårørende bedst muligt videre efter et dødsfald.

Lad os hjælpe dig

Når et menneske går bort opstår der er en masse praktiske opgaver, der skal klares. Vi rådgiver dig gennem processen, og på den måde tilpasser vi vores hjælp, så det passer til dine behov. Lad os varetage nogle af dine praktiske opgaver, så du kan fokusere på dig selv og din familie. I en svær tid er det vigtigt, at pårørende har tid til hinanden. Derudover har vi stor erfaring med at hjælpe pårørende videre i deres liv, og vi kan derfor rådgive om, hvordan man håndterer en sorg.

Lokal og erfaren bedemand

Vi vil hjælpe dig mest muligt, og derfor er det muligt, at vi kan holde et møde hjemme hos dig. Vi har en lang årrække af erfaring bag os, og derfor vil vi imødekomme jeres ønsker bedst muligt. Hos Jammerbugt Bedemand sætter vi en dyd i, at vi kan hjælpe andre mennesker, og det har vi gjort i mange år.

Derudover gør vi alt for, at vi får en tryg og tillidsfuld relation til hinanden. Derfor kommer vi med et prisoverslag efter første samtale, og herefter kommer der ingen ændringer i prisen. Så søger du en bedemand i Pandrup eller Aabybro eller Brovst, Fjerritslev eller øvrige Jammerbugt så kontakt os allerede i dag.

Kontakt os

Du skal være velkommen til at kontakte os på telefon 98 20 44 44. Vi står klar til at svare på dine spørgsmål. Derudover kan du altid sende mig en mail på: Kirsten@jammerbugt-bedemand.dk. Lad os hjælpe dig med at få skabt en smuk og mindeværdig afsked til afdøde.

Bedemand i Pandrup og Aabybro