Søg
Close this search box.

Bekæmpelse af myrer i Nordjylland

Du kender sikkert de små sorte havemyrer og er stødt på dem så mange gange før. Én ting er at møde dem i skoven, på stien eller i haven. Kommer de først indenfor er det en helt anden sag, og her kommer Scan-Kill ind i billedet! Scan-Kill hjælper med myrebekæmpelse i Region Nordjylland, og skadedyrsfirmaet er et af de mest populære i landsdelen.

De små sorte dyr kan kravle sig vej ind gennem selv den mindste sprække. Myrerne virker umiddelbart ikke til skade for husstanden eller huset i sig selv, men de er irriterende og ikke ligefrem hygiejniske at have indenfor døren. Men hvorfor kommer de ubudne gæster på besøg i første omgang? Og endnu vigtigere, hvordan kommer man af med dem igen?

Hvorfor får man problemer med myrer?

Det er forår, det begynder at lysne, du kan mærke solens stråler og kan så småt begynde at fornemme højere temperaturer. De fleste ser frem til de varme sommermåneder, hvor man igen kan ligge på stranden, være udenfor og nyde den danske sommer.

Det er dog ikke kun os mennesker der holder af sol og varme – det gør myrerne også. Indtil da etablerer de sig gerne varme steder i boligen, som eksempelvis køkken, bryggers og badeværelse. Det kan føles som om de dukker op ud af det blå, når de pludselig dukker op gennem husets sprækker. Det er dog ikke tilfældet.

Myrer tiltrækkes af varme og bosætter sig derfor gerne i husvægge eller under gulve. I flere tilfælde skyldes besøget af de ubudne gæster også at et større myrebo allerede er etableret langt nede i jorden under huset. Det kan på sigt skabe være til store gener for huset, idet myrernes bosættelse kan skabe fugt og træskader.

Hvordan bekæmpes myrer?

Får du først øje på en af de sorte små dyr indenfor eller omkring dit hus, bør du ikke tøve med at sætte hurtigt ind. Når først problemet er begyndt at vrimle frem, vil det kun tage til, hvis ikke det bekæmpes og forebygges sikkert fra starten.

Du kan selv gå i gang med at bekæmpe myrerne med gør det selv produkter. Det anbefales dog at du søger professionel hjælp, hvis du har store problemer med myrer.

Skynd dig at sætte ind nu!

Myrerne er mest skrøbelige omkring udgangen af april måned. Er du derfor ramt af myrer bør du sætte ind allerede nu. Da du ved at sætte ind nu opnår det bedst mulige resultat, når det gælder om at komme af med de ubudne gæster.

Kontakt Scan-Kill skadedyrsbekæmpelse allerede i dag og få professionel hjælp. Kontaktoplysninger: mail@scan-kill.dk eller på tlf: 31170011

Bekæmpelse af myrer i hele Nordjylland