Søg
Close this search box.

BERA har stilladset til dit næste byggeprojekt

Er du påbegyndt eller planlægger du din næste byggeprojekt, som kræver et stillads, bør du forinden gøre dig en række overvejelser. Et stillads er nemlig mere end blot en opsætning i forbindelse med byggeprojekter, og det er derfor vigtigt at vælge den rette løsning. Der findes stilladser til mange forskellige formål, og i denne artikel kan du blive klogere på, hvilken stilladstype du skal vælge til dit næste projekt.

Facadestillads

Skal du renovere en bygningsfacade, er et facadestillads det optimale valg. Et facadestillads er en af de sikreste løsninger, og vælger du et stillads med et skridsikkert underlag, er du sikret de bedste arbejdsbetingelser. Et facadestillads kan anvendes til både store og små arbejdsopgaver, men er bedst egnet til opgaver, der ikke kræver særlig belastningsevne på stilladsdækket, i modsætning til eksempelvis murerstilladser, som er egnet til større belastning.

Rullestillads og skinnestillads

Står du overfor et mindre renoveringsprojekt, kan du vælge at leje rullestillads og skinnestillads hos BERA. Et skinnestillads opsættes på gennemgående skinner, som gør det nemt at skubbe.

På den måde bliver arbejdet langt mere effektivt sammenlignet med brug af en stige. Med andre ord får du et stillads, der er yderst mobil og funktionel. Skinnestilladset og rullestilladset anvendes typisk ved byggeprojekter, som foregår indendørs. Eksempelvis i industrihaller, sportshaller, forsamlingshuse mm.

Hængestillads

Er byggeprojektet kompliceret, og der ikke kan opsættes et traditionelt stillads fra terræn, kan det være nødvendigt at benytte et hængestillads. Et hængestillads kan opsættes på afgrænsede områder og kan sammensættes i næsten uendelige muligheder, hvilket betyder, at denne stilladstype kan benyttes på broer, bygninger og i industrien.

Professionel stilladsudlejning

Leder du efter et stilladsfirma, der tilbyder professionel stilladsudlejning i Nordjylland, kan du med fordel vende blikket mod BERA Stilladser i Aalborg. Her finder du stilladstyper til ethvert formål, og du er sikret høj kvalitet, som garanterer dig, at sikkerheden er i top, når der skal udføres arbejde i højderne.

Gennem aftale med stilladsfirmaet, bliver stilladset monteret af kompetente fagfolk, så du har det bedste udgangspunkt til dit næste byggeprojekt. Kontakt BERA Stilladser på Håndværkervej 30 i Aalborg, på telefon 98123411 eller på mail: info@berastilladser.dk

stilladsudlejning Aalborg