Søg
Close this search box.

Billig fliserens i Nordjylland og Midtjylland

Fliseanlægning giver et smukt og jævnt underlag. Selvom vedligeholdelse af fliser er af mindre kalibre, så anbefales det, at du ikke nedprioritere denne post. Misvedligeholdelse kan resultere i grimme, ujævne og ødelagte fliser.

Vinteren forhøjer risikoen for frostspringer i fliserne, da fugten i grusunderlaget samt i algebelægningen stiger. Algebelægning på fliser trænger ned mellem fugerne og giver gode forhold for mos og ukrudt kan slå rod i belægningen. Rødderne finder vej ned mellem fugerne, som også baner vejen for fugt og regnvand kan trænge ned i gruslaget under fliserne.

Det førnævnte kan resultere i frostsprukne glatte fliser, gruset under falder sammen, et hulrum opstår under fliserne, og fliserne bliver ujævne. Ved at rense dine fliser i ny og næ slipper du for et ødelagt underlag, og du skal ikke til at lægge et helt nyt lag fliser.

Fliserens i Randers, Hobro, Viborg og Støvring

Vi gør bugt med algebelægningen med en omgang miljøvenlig algegift, som renser dine fliser. Book os til effektiv fliserens i Randers, Viborg, Hobro, Aalborg og Støvring, hvor vi renser dine fliser til en lille pris.

Fliserens forlænger dine flisers levetid, og det er billigere at investere i en omgang fliserens end at lægge et nyt lag fliser i tide og utide. Når fliserne er fri for alger, kan vi imprægnere fliserne, så vandet nemmere løber af og fugten fordamper hurtigere.

Overvejer du allerede nu at lægge nye fliser, fordi de nuværende er grønne og grimme, så overvej en omgang fliserens fra Fjordens Tagservice inden. I langt de fleste tilfælde kan rensning give nyt liv og sikre, at fliserne holder i mange år endnu.

Få renset fliser i Aalborg

Er du bare én ud af mange danske fliseejere, der kigger opgivende på dine mosbegroede og algefyldte fliser? Vi kører til Aalborg for at få bugt på de grønne og glatte fliser, så du ikke skal bekymre dig om, hvilke resultater den næste fugtige danske vinter efterlader på dine fliser.

Fliserens og efterfølgende imprægnering giver dig rene og flotte fliser. Din indkørsel vil se helt ny ud igen. Imprægneringen gør fliserne modstandsdygtige overfor alger, vand og andet skidt, så du kan gå lidt længere tid inden en tiltrængt rensning kalder igen.

Algebehandling tag

Vi er ikke kun specialister inden for rens af fliser – vi er ligeledes specialister i algebehandling af tag. Er dit tag dækket med alger og mos, vil det potentielt forkorte dets levetid.

Kontakt os allerede i dag og få tilbud på algebehandling af tag i Randers, Hobro og Viborg. Ja, vi kører ud i det meste af Nordjylland og Midtjylland herunder også Støvring, Aalborg og Aarhus, så ring endelig på til os allerede i dag.

Få et uforpligtende tilbud

Vi anvender miljøvenlige behandlingsformer, så dine blomster ikke tager skade af vores fliserens, imprægnering og algebehandling af tag. Sig farvel til grimme fliser og tag og dyre behandlingsformer. Vi gør dine fliser og dit tag smukke igen. Kontakt os med det samme på 29 93 89 99.

fliserens Randers og Viborg