Søg
Close this search box.

Brug den lokale bedemand i Nordjylland

En dygtig og empatisk bedemand i Nordjylland kan give dig den bedste støtte i forhold til at klare alle de praktiske gøremål, der er forbundet med en begravelse eller en bisættelse. Der vil være en ret stor mængde af problematikker, du som pårørende skal forholde dig til i forbindelse med den forestående bisættelse eller begravelse. Det kan virke fuldstændig uoverskueligt.

Der er mange og meget forskellige ting, som du som pårørende skal tage stilling til. Det sker ovenikøbet i en situation, hvor du er i sorg og i en form for chok. Lad derfor den lokale bedemand Hejslet i Nordjylland tage sig af en del af praktikaliteterne. Han eller hun kan være dig til stor hjælp, når de mange beslutninger skal træffes, og de administrative opgaver skal løses.

Der er flere fordele ved at vælge en lokal bedemand. De fordele er det en god idé at tage med, når du står i en vanskelig situation.

Hvilke fordele er der ved at vælge en lokal bedemand?

Langt de fleste afdøde, som vi er med til at begrave eller bisætte, er nogle, som enten boede i sognet i den sidste del af deres liv, eller som oprindeligt er heroppefra,” forklarer Frank Hejslet, som er mangeårig bedemand og medejer af Hejslet Bedemandsforretning og tilføjer: ”Vi har et indgående kendskab til Hjallerup og omegn, fordi vi har arbejdet her i mange generationer. Så på den måde har vi allerede på forhånd en vis indsigt i, hvordan det har været at have et liv her i Nordjylland.”

Den efterladte, som står i en sorg og skal tage stilling til alt muligt, får en uvurderlig støtte til at komme igennem hele processen, når den lokale bedemand i Hjallerup, Sæby og Frederikshavn er lige i nærheden,” fortsætter han og peger på et kort for at vise, hvor stort et område bedemandsforretningen dækker. ”Det giver mange af de efterladte et klart udtryk for, at de er glade for,” slutter han med et smil.

Hvad kan en bedemand være behjælpelig med?

En bedemands opgaver kan være meget alsidige. Dels vil han eller hun altid være imødekommende for en god samtale, og dels vil vedkommende kunne skabe kontakt til de lokale handlende, banken, officielle instanser, der skal underrettes og så videres.

Desuden vil der være noget praktisk i forhold til selve begravelsen eller bisættelsen i Nordjylland, som bedemanden også vil kunne tage sig af.

I det hele taget kan en bedemand fungere som et nødvendigt bindeled imellem den efterladte og alt, hvad der skal gøres i forbindelse med den afdødes sidste rejse.

Lokal bedemand Nordjylland