Søg
Close this search box.

Det gode malerarbejde

Hvis du ejer en ældre bolig, kan du med sikkerhed genkende, at der altid er ting, der skal fikses. Gennem årene kan listen af ting, der skal ordnes, hobe sig op, og boligen skal gennemgå en renovering. Med hjælp fra de rette fagfolk, kan renoveringen blive let som en leg. 

Står boligen over for en total renovering, kan du få brug for flere forskellige kompetente fagfolk til det store arbejde, som en renovering kræver. Hvis du kontakter de rette folk til opgaven, kan resultatet overgå alle dine forventninger. 

Led efter en tømrer med faglig stolthed

En tømrer er uundværlig i enhver renoveringsproces. Tømreren kan være behjælpelig med at renovere bygningens facader, bygge nye ting i træ, samt sørge for at alle kvadratmeterne i boligen udnyttes på bedst mulig vis. 

Udbuddet af tømrer er stort, og nogle tømrer har større faglighed end andre. Derfor bør du under din renovering ikke gå på kompromis med tømrerarbejdet. For renoveringen skal holde i mange år, og den er med til at sikre værdien i bygningen. Tømreren skal derfor have de rette kompetencer til at udføre alle opgaverne i høj kvalitet, så du får det bedste resultat. 

Kontakt en murer med blik for grundighed 

Kræver din renovering flise- eller pudsearbejde, bør du gå på jagt efter at finde den rette murer til opgaven.

Netop med murerarbejde bør du ikke gå på kompromis. Derfor bør du være påpasselig med selv at kaste dig ud i arbejdet eller betale en mindre grundig murer for arbejdet. For når det handler om facaderenovering, der kræver murerarbejde, er bygningens førstehåndsindtryk på spil. Kvaliteten bør derfor være helt i top, så bygningens samlede udtryk er knivskarpt. Derfor bør du lede efter den murer, der har det største blik for grundighed, og som har alle de rette kompetencer og overskuddet til renoveringen. 

Anton Lassens Eftf. udfører et godt malerarbejde 

Skal bygningens ydre facader males, eller skal væggene indendørs have en tur med malerpenslen, bør du finde en maler, der har mange års erfaring med at udføre professionelt malerarbejde i den bedste kvalitet. 

Med hovedsæde i Aalborg finder du Anton Lassens eftf., der er en af byens ældste og mest velrenommerede malervirksomheder. Virksomheden blev stiftet i 1887, og med sine mange års erfaring gennem generationer har virksomheden ry for at udføre professionelt og solidt malerarbejde.

Virksomheden har med sin professionelle opgaveløsninger opnået certificering fra Kulturarvsstyrelsen og Center for bygningsbevaring. Derfor står Anton Lassens eftf. altid klar til at hjælpe dig med et grundigt udført malerarbejde. Fuldend din renovering og kontakt et af de ældste malerfirmaer i Aalborg og Nørresundby Anton Lassens eftf. i dag på tlf.: 98120099.

Er du udlært malersvend, kan du i øvrigt også være heldig at få en af de ledige stillinger som maler hos Anton Lassen.

Ældste malerfirma i Aalborg og Nørresundby