Søg
Close this search box.

Det udvidede håndværkerfradrag sætter gang i tømrerforretningen

Døstrup Tømrerforretning i Hobro har haft endnu mere travlt siden det udvidede håndværkerfradrag satte ekstra skub i boligejernes trang til at modernisere og renovere deres bolig. Alligevel takker de ikke nej til nye kunder.

I forbindelse med coronapandemien fordoblede regeringen størrelsen på håndværkerfradraget. Det betyer, at alle voksne i en husstand i dag kan få værdien af et skattefradrag på op til 25.000 kroner for den arbejdsløn, de betaler håndværkere for forbedringer i boligen.

OBS: Håndværkerfradraget er afskaffet pr. 1. april 2022 – læs mere på SKAT.dk

Det har sat ekstra skub på den i forvejen travle Døstrup Tømrerforretning i Hobro. Her tilbyder de alle former for tømrerarbejde til private, ligesom de udfører alle former for bygningsvedligeholdelse hos firmaer, private udlejere og boligforeninger.

Gang i alle mand hos tømrerforretningen i Hobro

Der er virkelig gang i alle mand her”, fortæller ejeren af Døstrup Tømrerforretningen over mobiltelefonen for et tag lidt uden for Hobro.

For med det udvidede håndværkerfradrag, får en almindelig dansk familie med to voksne i husstanden pludselig et skattefradrag på værdien af op til 50.000 kroner for den arbejdsløn, de betaler os i løn. Det har for alvor fået folk til at sætte gang i større vedligeholdelses- og udskiftningsarbejder som f.eks. det tagprojekt, jeg er ude og arbejde på i dag”, fortæller ejeren af tømmerforretningen i Hobro.

Det skal du vide om håndværkerfradraget

Den skattemæssige værdi af håndværkerfradraget svarer til cirka 27 % af det beløb op til 25.000,- kroner, som hvert voksne medlem af husstanden kan trække fra. Så udnytter du håndværkerfradraget fuldt ud, svarer det til et kontant nedslag i din skat på 6.750,- kroner.

Det kræver dog, at du kan stille med dokumentation for arbejdslønnen og for at det er dig, der har betalt den. Derfor kræver det blandt andet en regning fra håndværkeren, hvor timelønnen på opgaven er udspecificeret for sig.

Det er standard i dag hos os”, fortæller ejeren af Døstrup Tømrerforretning fra Hobro. ”Så selv om folk glemmer at spørge om det, får de helt automatisk en faktura, de kan bruge som dokumentation”.

Siger ikke nej til nye opgaver

Selv om der er travlt hos Døstrup Tømrerforretning, siger de ikke nej til nye opgaver. Særligt ikke, hvis de kommer fra lokalområdet. For firmaet er stolte af deres herkomst og det lokalområde, som har støttet op om dem siden starten.

Derfor prioriterer vi, at alle vores kunder får den bedste oplevelse med os – også selv om det betyder, at vi skal løbe lidt hurtigere, og jævnligt har brug for nye hænder”, slutter ejeren af Døstrup Tømrerforretning af.

Håndværkerfradrag tømrer