Søg
Close this search box.

Din guide til nyt badetøj

Kunne du godt tænke dig at slentre langs stranden i et nyt sæt badetøj? Så er du ikke alene, for mange af os vil helst gå de varme måneder i møde med nyt badetøj. Det kan være svært at vælge mellem de mange modeller, derfor kan det være rart med vejledning. 

I denne artikel gør vi dig opmærksom på de fordele og ulemper, der kan være ved både bikinien og badedragten. 

Bikinien

Besøger du på stranden i ethvert land, vil du opleve, at bikinien er et populært valg blandt kvinder. Bikinien kommer i farver fra hele farvepaletten, og nogle gange et miks af flere forskellige farver, der er sammensat i grafiske mønstre.

Foruden de mange farvevalg får du flere fordele, når du vælger en Wiki bikini. Først og fremmest kan du mikse flere forskellige slags, så du måske har en sort underdel til en knaldrød overdel. Her sætter kun fantasien grænser.

Derudover indeholder bikinien et væld af muligheder i forbindelse med mængden af stof. Vil du gerne have solens stråler på store dele af kroppens hud, kan du med fordel vælge en bikini med en minimal mængde stof. Derimod kan du også vælge en højere underdel, hvis du gerne vil have maven pakket ind stof, mens taljen stadig er blottet. 

Badedragten 

Føler du dig mest bekvem i en badedragt, hvor store dele af overkroppen er dækket af stof? Så har du et hav af muligheder, for badedragten kommer i mange forskellige modeller. 

En af badedragtens store fordele er, at den har stor bevægelighed i vand, og samtidig skal du ikke være bekymret for, at den falder ned, hvis du bevæger dig for hurtigt i vandet. Derudover kan du både få den i et sporty udtryk med brede stropper, hvis du foretrækker dette. Samtidig findes badedragten også i et mere feminint udtryk, hvor stropperne er tyndere, og udskæringen er lavere.

Kan du ikke bestemme dig for, om du skal købe en ny badedragt eller bikini, så kan tankinien være noget for dig. Dette er en todelt badedragt, hvor overdelen kan minde om en top. På den måde kan du selv styre, om du vil have solens stråler på maven eller ej. 

Det kan være svært at vælge mellem de mange valgmuligheder, når vi køber nyt badetøj.  Vigtigst er det, at du føler dig godt tilpas i det, du skal have på, for det har en stor betydning for, om du hygger dig eller ej, når du er på stranden.

Din guide til nyt badetøj