Søg
Close this search box.

Find det perfekte sted til møder

I Nordjylland finder du et bredt udvalg af messer, selskabslokaler og andre faciliteter, der er ideelle til planlægning af et professionelt møde, kursus eller konference.

Leder du efter et sted, hvor du kan holde dit næste møde, kursus eller konference? Nordjylland er hjemsted for et bredt udvalg af selskabslokaler, der er perfekt til kursus, møder, konferencer og andre begivenheder. Disse lokaler er udstyret med uforlignelig service og de nyeste teknologiske faciliteter. Området er desuden hjemsted for et stort udvalg af attraktioner, som er ideelle til teambuilding-aktiviteter. Derudover er Nordjylland også hjemsted for nogle af de mest smukke strande og naturlige skønheder, som gør det til et perfekt sted for afslapning efter et produktivt møde eller konference.

Gratis parkering og lækker forplejning til arrangementer i alle størrelser

Parkering og forplejning er en vigtig faktor, når man leder efter mødelokaler i Nordjylland med plads til alle. Det er vigtigt at alle har nem adgang til parkering når de ankommer til lokationen. Dårlige parkeringsmuligheder, problemer med at komme frem og mulighed for parkeringsbøde, er alle faktorer, man skal have i mente, når man leder efter sin næste lokation. Har man planer om at finde konferencelokaler i Jylland med plads til flere hundrede mennesker, er det vigtigt, at der er gode parkeringsmuligheder, så alle deltagere nemt og hurtigt kan finde parkering, så konferencen, mødet eller kurset bliver en succes hele vejen omkring.

Hold dit næste møde i samarbejde med Messecenter Vesthimmerland

Messecenter Vesthimmerland er et af Nordjyllands største kursuscentre, og er det perfekte sted til dig, der leder efter et sted at holde møder, kurser og konferencer. Messecenter Vesthimmerland tilbyder gratis parkering med 500 pladser til alle arrangementer, og har også et bredt udvalg af restauranter og andre cateringtjenester der tilbyder lækker forplejning til op til 2000 gæster. Uanset om du har et lille møde med få deltagere eller en konference med flere hundrede deltagere, har Messecenter Vesthimmerland de rette faciliteter til at håndtere arrangementer i alle størrelser.

Med udendørs faciliteter som et stort parkeringsareal, konference- og mødelokaler, moderne udstyr og faciliteter er Messecenter Vesthimmerland den ideelle og fleksible vært til dit næste møde, kursus eller konference. Uanset antallet af deltagere, størrelse på arrangementet eller type af arrangement, har Messecenter Vesthimmerland de perfekte faciliteter til at hjælpe dig med at arrangere et vellykket arrangement med tilpasset lokaler efter dine behov, der vil give dine deltagere den bedst mulige oplevelse.

Find det perfekte sted til møder, kurser og konferencer i Nordjylland