Søg
Close this search box.

Giv dine gamle møbler liv med møbelpolstring

Design og boligindretning følger en blanding af individuel smag og tidens trends. Derfor er møbelpolstring et gammelt håndværkerfag. Men selvom det er en gammel praksis, så er det stadig meget populært og en billig måde at give møbler nyt liv.

Hos Din Møbelpolstrer tager dine gamle og slidte møbler til sig og giver dem en tiltrængt makeover. Med mange års erfaring indenfor faget, så er der ikke en ompolstring hverken for stor eller for lille til det nordjyske firma.

Møbelpolstring giver nyt liv

Hovedpersonen bag Din Møbelpolstrer hedder Tina Hougaard. Møbler i god kvalitet kan bruges af flere generationer, men polstringen og betrækket slides grundet dagligt brug. For at beholde møblets gode kvalitet trænger det til en omgang ompolstring i ny og næ.

Tina Hougaard er en erfaren møbelpolstrer. Du kan se frem til grundig og kyndig vejledning, så dit møbels liv bliver forlænget med et flot, nyt udseende. Foruden for ompolstring har Tina et tæt samarbejde med en snedker, som kan give dit møbel en omfattende renovering, hvis behovet lyder på det.

Du vil hurtigt opdage, at hos Tina er man bare ikke en kunde. Man er en samarbejdspartner, hvor der er plads til råd og sparring. Hvis du selv har mod på at ompolstrer dit møbel, så står Tina klar med materialer og gode råd.

Hele Nordjyllands møbelpolstrer

Tina bestræber sig efter at være fleksibel, lokal og lettilgængelig for alle i Nordjylland. Hun giver gerne dig et besøg med stofprøver eller henter eller bringer dine møbler, hvis du ikke selv har mulighed for at komme til hende.

Tinas CV byder på lidt af hvert. Hendes tidligere opgaver har budt på ompolstring for hospitaler, tandlæger og diverse andre behandlere til ombetrækning af cafestole, kontormøbler og designermøbler. Ligegyldig om din Wegners Bamsestol trænger til en kærlig hånd eller dit firmas kontorstole er godt og grundigt slidte, så er der ikke en opgave, der er for stor til Tina.

Polstring af møbler til privat og erhverv

Ombetrækning af diverse interiør kan gøre kontormiljøet mere frisk og livligt – og dette gælder både privat og erhverv. Tina giver dine møbler en eksklusiv ompolstring til sådan en god pris, at det ville være dyre at lade være.

Gør dig selv, din pengepung og dine møbler en stor tjeneste og kontakt Tina allerede i dag. Ring, send en e-mail eller giv hende et besøg ved Gammel Nøragervej 3 i Nørager og se, hvad hun kan gøre for dig.

Din Møbelpolstrer i Nordjylland