Søg
Close this search box.

Godt håndværk går af mode

Få den rette vejledning, så du kommer hjem med et gulv, du er tilfreds med

Der findes mange muligheder når det kommer til gulve. Der er mange forskellige varianter, både trægulve, vinylgulve, Linoleumsgulve, tæpper og tæppefliser, og det er ikke altid lige nemt, at finde ud af, hvilke gulve der passer til boligen, eller hvilke rum, der tilegner sig hvilke gulve. Derfor er det vigtigt, at du får den rette vejledning af en professionel gulvlægger i Nordjylland, så du kommer hjem med et gulv, du er tilfreds med.

 

Solidt trægulv der holder på varmen

Står du overfor en stor renovering eller et nybyggeri, og er på udgik efter et solidt og slidstærkt trægulv, der ikke kun kan holde i mange år, men også har en smuk overflade, og kan give din bolig et nyt pust? Hos Holgers Gulv og Snedkerservice, finder du et stort udvalg af trægulve i Aalborg, Aarhus eller omegnen, så du er sikker på at finde lige præcis det trægulv, der falder i din smag. Der er mange fordele ved at vælge trægulve til boligen. Trægulve er solide, slidstærke og holder på varmen. Med et trægulv får du et gulv af naturlige materialer, der også giver dig rig mulighed for valg af udseende. Trægulve kommer nemlig i et hav af forskellige typer, og kan lægges på mange forskellige måder. De mest udbredte og kendte typer er plankegulve, skibsplankegulve, parketgulve og stavparketgulve, hvor mange har forelsket sig i de kendte sildebensparketgulve.

 

Kontakt den rette snedker til arbejdet

Træ ser ikke kun godt ud som gulv. Træ er et smukt inventar, som også bruges til møbler, vægpynt og andet. Træ kan bruges til mange ting, hvad end det er et smukt spisebord af træ, sofabord af træ, spisebordstole af træ, køkkenbordsplader af træ og meget mere. Godt håndværk går aldrig af mode, og det holder utroligt godt. Da træ er solidt og slidstærkt, betyder der også, at ligesom trægulve, vil inventar af træ også holde utroligt længe. Ønsker du at gøre dine drømme indenfor træarbejde til virkelighed? Så kan du med fordel kontakte en professionel snedker i Nordjylland, der kan hjælpe dig, med at opfylde dine drømme og ideer, så du sikrer det bedste resultat, den rette anvendelighed og holdbarhed, der vil holde i mange år, hvad end der er tale om møbler, køkken og trapper, eller renovering af døre, vinduer eller andet.

Gulvbelægning