Søg
Close this search box.

Hvilken måltidskasse er den bedste?

Måltidskasser er et kæmpe hit. Ifølge en Gallupundersøgelse bliver der leveret måltidskasser til 360.000 husstande i Danmark. Der findes mere end 30 leverandører af måltidskasser, og der findes langt over 400 forskellige typer af måltidskasser. Det er ikke underligt, hvis du finder det uoverskueligt at vælge både leverandør og måltidskasse. For hvilken er den bedste?

Måske kender du nogen, der får leveret en måltidskasse til døren en gang om ugen eller hver anden uge. Hvis vedkommende er glad og tilfreds, kan du jo prøve samme udbyder af måltidskasser. Du behøver jo ikke vælge den samme kasse. Og ellers må du en tur på nettet – om end det er et uoverskueligt og næsten umuligt projekt. Men læs med her, og bliv hjulpet lidt på vej.

Hvilken måltidskasse skal du vælge

Vi har talt med redaktøren fra Mad & venner. Det er et onlinemagasin, der for ganske nyligt har undersøgt markedet for både udbydere af bedste måltidskasser og typer af måltidskasser.

Det er ikke muligt at sige, hvilken måltidskasse der er den bedste, for det afhænger af dine behov, så dem skal du lige have klarlagt først – også før du vælger udbyder”, fortæller redaktøren os.

De behov, der skal afklares, er

 • Hvor mange måltider?
 • Hvor mange kuverter?
 • Betyder prisen noget?
 • Skal det være hurtigt?
 • Medbestemmelse
 • En bestemt livsstil

Altså hvor mange dage om ugen, og hvor mange der skal spise med, er rimeligt nemt at afgøre. Så er der prisen pr. kuvert. Den har betydning for nogle, mens andre ikke lægger så meget vægt på den, bare det er nemt og hurtigt.

Er der kræsne familiemedlemmer, så vil stor medbestemmelse være en fordel, hvor I kan sortere det fra, I ikke kan lide.

Hvordan lever I til daglig? Er der allergi i familien, der skal tages hensyn til? Eller vil I gerne spise sundt, spise proteinrigt, eller måske spiser i kun vegansk? Eller vil I bare gerne have gode, gammeldags, danske retter. Så skal I selvfølgelig gå efter udbydere, der har sådant indhold i deres kasser.

Hvilke udbydere er populære?

Selvom jeg ikke kan udpege den bedste måltidskasse, så kan jeg sige noget om, hvilke udbydere der anses for de mest populære”, udtaler redaktøren fra Mad & venner. Og dem lister vi herunder.

 1. RetNemt
 2. Aarstiderne
 3. Familiemåltider
 4. Kokkens Hverdagsmad
 5. Skagenfood
 6. Den grønne asparges
 7. Hellofresh
 8. Simple Feast
 9. Menuboxen
 10. Salt og peber

Listen kan selvfølgelig ændre sig næsten fra dag til dag.

Bedste måltidskasser