Søg
Close this search box.

Køb en ladcykel til hele familien!

Benzinpriserne stiger, det er blevet dyrt at køre bil og den grønne omstilling er over os. Lad bilen stå og fragt nemt hele familie rundt mellem hverdagens mange gøremål med en ladcykel.

Med en ladcykel er der plads til børn, indkøb, tasker og tilmed din kæreste eller mand. Det er en hyggelig og sikker måde at transportere dig selv, og hvad der ellers hører med til de pågældende gøremål og hverdagspligter. Ladcyklen giver rig mulighed for ekstra kvalitetstid og hyggelige stunder, der kan være med til at lette og forsøde hverdagen.

Derfor skal du anskaffe dig en ladcykel:

Er du forælder i en småbørnsfamilie? Er du endnu ikke hoppet med på bølgen og anskaffet dig den populære ladcykel? Fordelene er mange, her finder du en brøkdel af dem.

Spar penge til fordel for pengepungen

Med en ladcykel kan du i flere tilfælde lade bilen stå eller måske endda afskaffe bil nummer to. Biler er ikke en billig investering, det gælder både i afgifter og ikke mindst benzin og servicetjek. Du kan tage cyklen, når børnene skal afleveres i dagpleje, børnehave eller skole, når der skal handles eller familien samles på ture i den friske luft. På den måde er ladcyklen en god investering på længere sigt, da den ikke er lige så høj en udgift, som at have en bil stående i indkørslen.

Bidrag til den grønne omstilling

Det er dog ikke kun pengepungen, der drager fordel af at tage cyklen frem for bilen, det er samtidig til stor gavn for miljøet. Den grønne omstilling er for alvor kommet på dagsordenen, og hvilken bedre måde at bidrage, end at anskaffe sig en ladcykel. Her får du både komfort og nem transport, uden at skulle gå på kompromis med bekvem og fleksibel transport.

Kombiner motion og transport

Sidst men ikke mindst får du med en ladcykel rig mulighed for at få noget mere bevægelse ind i hverdagen – modsat den stillesiddende tur i bil. Tiden kan være knap med små børn, og der står motion måske ikke højest på listen. Men en tur i den friske luft, muligheden for at røre sig og få et pusterum er netop, hvad du kan med en ladcykel.

Det gælder både i højere eller mindre grad, alt efter om du foretrækker el eller ej. For ja, selvfølgelig kan du ladcyklen som en elcykel, som gør turen endnu mere behagelig og knap så anstrengende, hvis det går op ad bakke.

ladcykel