Søg
Close this search box.

Opvarm din bolig for mindre end 4000 kr. årligt

Efterår er over os, og den kolde danske vinter nærmer sig med hastige skridt. Det er sæsonen, hvor radiatorer bliver skruet helt op, uldne striktrøjer og bedstemors hjemmestrikket strømper hives frem fra gemmerne.

Varmeregningen kan stige eksponentielt i dette halvår, og med de gældende priser, så bliver det en dyr affære. En billig pilleovn hjælper dig med at opvarme boligen for mindre end 4000 kr. årligt. Her kan du nemt tilføje og opgradere din brændeovn med smart tilbehør og slidstærke reservedele. Det er en god måde at opvarme boligen med, hvis du er på udkig efter en billig og alternativ opvarmningskilde.

Pejsetilbehør der gør hverdagen nemmere

Tilbehør til pejs gør bare det hele lidt lettere og sjovere. Rengøring omkring pejsen eller opretholde den stadige temperatur har aldrig være nemmere med billigt tilbehør til pejsen.

Det er ikke en hemmelighed, at en pejs hurtig kan blive beskidt, og rengøring omkring pejsen kan være lidt af en udfordring. En askestøvsuger er bare én ud af mange opgraderinger til din pejs, der letter rengøringstjansen, og du risikerer ikke at ødelægge hverken din pejs eller din almindelige støvsuger.

I denne teknologiske tidsalder findes der selvfølgelig også tilbehør til gadgetnørden. Her vil et Wifi-Termostat gå lige i hjertet, hvor du kan styre temperaturen gennem en app. Her har du fuld kontrol over temperaturen i dit hjem, selv når du ikke er hjemme. Denne smarte gadget gør det muligt for dig at komme hjem til en dejlig varm bolig efter en lang dag i det kolde vejr.

Kvalitetspejse i stilrent design

En brændeovn er typisk associeret med en stor og beskidt murstenstitan, som spreder en nostalgisk knitrende varme i sommerhuset eller hjemme ved bedsteforældrene. I dag er designet på brændeovne heldigvis udviklet, så du stadig kan få en stor, gammeldags pejs, men også mere minimalistiske og stilrene ovne.

Er du vild med tanke om en hyggelig og nostalgisk brændeovn, men du gider ikke at lede land og rige rundt efter brænde? Så er en elektrisk kamin, der spreder en hyggelig atmosfære og en dejlig varme i hvilket som helst rum, lige noget for dig. Den flotte pejs giver dig den nostalgiske sommerhusbrændeovn, mens du slipper for den stride rengøring og jagten på tørt brænde.

Komfort, billig varme og toplækkert design er synonym med skønne brændeovne. Med et godt udvalg af brændeovne, reservedele og tilbehør er det næsten garanteret, at du altid kan finde det, du lige mangler til din nye brændeovn.

brændeovn