Søg
Close this search box.

Privat og offentligt byggeri i Nordvestjylland

Hos Tømrerfirmaet Vestergaard udfører vi utroligt mange forskellige opgaver indenfor flere typer af håndværk. Derfor kan vi tilbyde en fleksibel service i forbindelse med privat eller offentligt byggeri i Nordvestjylland.

Vi udfører totalentrepriser

Vi har været et lokalt tømrerfirma i mange år, der har udført opgaver indenfor flere forskellige håndværksfag. Vi har skabt et stort netværk af samarbejdspartnere, og derfor skal du som kunde kun forholde dig til én kontaktperson, når vi løser en eller flere arbejdsopgaver for dig.

Det betyder, at vi kan klare hele processen – uanset om arbejdsopgaverne omhandler bygge-og renoveringsopgaver eller andet. Det gør processen langt mere overskuelig for dig, og du kan på samme tid kan føle dig tryg ved vores arbejde.

Vi har løst mange forskellige projekter med offentligt byggeri, hvilket blandt andet er:

  • Renovering af Teutonersalen på Thisted Gymnasium
  • Gulve i gymnastiksale
  • En større renovering af Stenbjerg Kirke
  • Udskiftning af porte, vinduer og døre

Professionel og troværdig familievirksomhed

Tømrerfirmaet Vestergaard er en nordjysk familievirksomhed, der befinder sig i Thisted. Vi har i en lang årrække udført opgaver i meget af Nordvestjylland, som blandt andet tæller Mors, Thisted og Thy

Vi kan efterhånden varetage mange forskellige fagområder, da vi har en lang række kompetente fagfolk ansat. Det gælder både, hvad enten vi snakker tømrerarbejde i Thisted, Mors eller Thy, murerarbejde, snedkerarbejde eller malerarbejde.

Vi har som sagt mange dygtige håndværkere ansat hos Tømrerfirmaet Vestergaard, så søger du en dygtig murer i Thisted, eller du på udkig efter en kompetent maler i Thisted, så kontakt os allerede i dag.

Vi har i mange år hjulpet vestjyder og nordjyder med i specielt Thisted og Thy, og vi sætter en dyd i at klare enhver opgave med præcision, så opgaven er udført i høj kvalitet, når vi er færdige.

Troværdighed er en af vores kerneværdier, og derfor vil vi sammen aftale en pris på den opgave, som vi skal udføre for jer. Derudover kan vi komme med en forventet tidsperiode, som vores personale skal bruge. På den måde opnår vi en troværdig service, hvor slutresultatet og den aftale tid altid overholdes.

Renovering af offentligt byggeri i Thisted eller Thy

Vi har med tiden etableret et stort netværk af samarbejdspartnere. Vi er blandt andet håndværkstaksator for GF forsikring, og derudover sætter vi en dyd i, at du som kunde får de bedste vilkår, når du benytter vores virksomhed. Derfor er alle de arbejdsopgaver, som vi løser, omfattet Dansk Byggeris garanti.

Kontakt os:

Har du brug en kompetent og professionel renovering af offentligt byggeri? Vi kan give dig et uforpligtende tilbud, og du er velkommen til at kontakte os på telefon: +45 97 93 75 85 eller e-mail: post@toemrerv.dk.

Privat og offentligt byggeri