Søg
Close this search box.

Romantisk ophold for 2

Hvis du ønsker at invitere din partner med på romantisk ophold, står vi hos Rold StorKro klar til at tage imod jer. Vi sørger for det hele, så I kun skal koncentrere jer om at nyde hinandens selskab i vores gode omgivelser i Nordjylland.

Romantisk ophold i Nordjylland

Når du og din partner skal på romantisk ophold på Rold StorKro, checker vi jer ind på et af vores Deluxe-værelser eller i Bøgesuiten. Når I checker ind, sørger vi for at forkæle jer med bobler, frisk frugt og blomster på værelset, så I er klar til nogle skønne dage fyldt med kvalitetstid.

Når I er på romantisk ophold hos os, sørger tjenerne og kokkene for den helt rette stemning samt lækker mad i panoramarestauranten. Her har i udsigt over Gravlev Ådal, mens I nyder jeres 3-retters eller 5-retters menu, som er inkluderet i jeres romantiske ophold. Vi serverer et lækkert måltid morgenen efter, som I kan sidde og hygge jer med, mens I planlægger dagens program.

Inviter din partner på romantisk ophold på Rold StorKro

Vores placering i Rold Skov i Nordjylland giver de bedste betingelser for nogle gode dage i kærlighedens tegn. Nyd en dejlig gå- eller cykeltur på de smukke skovstier og se de forskellige kilder og søer i området. I kan også sejle en tur i kano på Lindenborg Å, hvor vi gerne hjælper med at pakke en kurv med lækkerier til jer, så I kan nyde en flaske vin og snacks på turen.

Hvis I ønsker at opleve naturen på en anden måde, kan en tur i hestevogn være den rette løsning. Kusken Eigil og hans heste er klar til at tage jer med rundt i skoven til en uforglemmelig oplevelse. Ønsker I at komme lidt væk fra natur og skov, er der ikke langt til Nordjyllands hovedstad Aalborg. Her kan i gå hånd i hånd i de mange smukke gader i byen. Aalborg byder også på en god omgang shopping, og så kan I slutte dagen af med et tur på en af byens mange cafeer og nyde en kop kaffe.

Book dit romantiske ophold i dag

Ønsker du at overraske din partner med nogle gode dage, så book et romantisk ophold for 2 hos Rold StorKro. Kontakt os hvis du har spørgsmål til vores romantiske ophold, eller hvis du ønsker at booke dit ophold i dag. Vi ses på Rold StorKro.

Romantisk ophold