Søg
Close this search box.

Sænk varmeforbruget med en hulmursisolering!

Elpriserne stiger i takt med klimakrisen, hvor det både kan være dyrt og dårligt for miljøet at have et højt forbrug af varme i husstanden. En af måderne, hvorpå du kan komme dit varmeforbrug til livs er gennem en hensigtsmæssig isolering.

Ved DN Isolering tilbydes hulmursisolering med papirisolering, der både er en effektivt, miljørigtig, langtidsholdbar løsning. Hulmursisolering er samtidig en nem og hurtig måde at få isoleret huset. Det er en isoleringsform, der særlig er hensigtsmæssig for ældre huse, hvor der ofte befinder sig et hulrum mellem inder og ydervæggen.

Få et bedre indeklima og hold på varmen!

Har du et hulrum mellem yder og indervæggen i din bolig, kan det være svært at holde varmen i hele huset med stadige temperaturer. Du kan opleve træk og udsving i varmeforbruget særligt når vi nærmer os de kolde måneder.

Med hulmursisolering udnytter du hulrummet mellem inder- og ydervæggene, idet hulrummet fyldes ud med isolering. På den måde kræver hulrumsisolering ikke den store indgriben, idet der allerede er rum for isoleringen.

Hulrumsisolering med papirisolering i Nordjylland og Midtjylland

Hulmursisolering bidrager både til at holde kulden ude og ikke mindst holde varmen inde i de nordjyske og midtjyske boliger. På den måde vil din bolig være mere modstandsdygtig for kulde udslip gennem de hårde vintermåneder.

Papirisolering er et holdbart materiale, der kan sikre en god isolering mange år frem. Idet hulrummet allerede er i huse, hvor en hulmursisolering er hensigtsmæssig, vil det ikke kræve mere end få dages arbejde at få isoleret eller efterisoleret dit hus. Det vil samtidig kun kræve, at der bores få huller i ydervæggene, hvorfra papirisoleringen kan sprøjtes ind.

Hulmursisolering er derfor en nem opgave for både dig, og håndværkerne ved DN Isolering, hvorfor vi ikke vil belemre dig med håndværkere mere end få arbejdsdage. Vores dygtige isolatører kører rundt i de flest byer i Nordjylland og Midtjylland herunder blandt andet:

Til fordel for klimaet og pengepungen

Ikke nok med at du vil få glæde af stadige og lune temperaturer i boligen – på trods af kulden i de kolde vintermåneder – er hulrumsisolering også til fordel for pengepungen og miljøet. Papirisolering er af papiruld, der er en miljø- og allergivenlig løsning og det mest miljørigtige valg indenfor isoleringsmateriale.

Samtidig lukker papirisolering i hulrum for huller og åbninger, hvor varme ellers kan slippe ud. På den måde sikrer du unødvendige varmeudslip, som ellers både medvirker til unødvendig CO2 udslip og en høj varmeregning. Med hulmursisolering kan du altså sænke dit varmeforbrug og dermed både spare penge og Co2 udledning.

Kontakt DN Isolering for et uforpligtende tilbud på hulmursisolering af din bolig allerede i dag på tlf.: 3091 9000!

isolering nordjylland og midtjylland