Søg
Close this search box.

Saml familien til gode oplevelser i Hjørring kommune

I den nordvestlige del af Vendsyssel finder du Hjørring kommune, der tilbyder dig et hav af gode oplevelser til hele familien. Læs med og se hvilke oplevelser du har i vente i kommunen. 

Som en naturlig del af familielivet samler vi på de gode oplevelser. Uanset om du bor i en af de omkringliggende kommuner, eller om du besøger kommunen i din ferie, kan du være sikker på, at du vil blive fyldt op med gode minder. 

Oplev Nordeuropas største akvarium hos Nordsøen Oceanarium 

Hvis du søger en oplevelse ud over det sædvanlige, bør du lægge vejen forbi Nordsøen Oceanarium i Hirtshals, der ligger i Hjørring kommune.

Nordsøen Oceanarium er det største akvarium i Nordeuropa, der byder på spændende oplevelser under havets overflade til hele familien. Oplev alt fra det store oceanarium med klumpfisken, til mindre akvarier, legerum til børn, café, ishus, udendørs sælarium, legeplads og meget mere. 

Kom med under overfladen og træd ind i en verden fuld af lærerige og spændende oplevelser. 

Gå i historiske fodspor ved Hirtshals fyrtårn

Oplev det historiske fyrtårn i Hirtshals på den nordvestlige kyst. Fyret fungerer som et pejlemærke for folk på havet i døgnets mørke timer. Du kan bestige fyrtårnet og nyde udsigten. Hvis vejrforholdene tillader det, kan du se til et af de andre fyrtårn, der er at finde langs den nordvestlige kyst. 

Derudover emmer området omkring Hirtshals fyrtårn af interessante oplevelser. Tag et kig på de mange bunkers der stammer fra 2. verdenskrig og få et indblik i det daglige liv i og omkring bunkerne. Besøg bunkerne og oplev et vigtigt stykke dansk kulturhistorie.

Hjørrings pulserende byliv danner gode rammer for shopping

Læg vejen forbi byen, der ligger navn til kommunen. I Hjørring kan du opleve det pulserende byliv. Besøg gågaden og oplev hyggelige skulpturer side om side med cafeer, restauranter og butikker til børn, mænd og kvinder.

Langs gågaden kan du finde Metropol Shoppingcenter. Storcenteret indbyder til shopping i al slags vejr, hvor det er muligt at gå fra butik til butik uden at blive ramt at regn og blæst. I Metropol er 40 butikker samlet under ét tag, og du kan være sikker på, at familien ikke går tomhændet fra centeret. Er du på udkig efter nogle aktiviteter og oplevelser i Hjørring, har indkøbscentret også her en masse at tilbyde for hele familien.

Besøg Metropol – kåret bedste indkøbscenter i Nordjylland, og få gode oplevelser for hele familien. 

Shoppingcenter