Søg
Close this search box.

Selskabslokaler i Nordjylland

Her i Nordjylland kan vi godt lide at samle familie og venner, være sammen og få god mad. Men det er ikke altid, der er plads i hjemmet, og det er også et stort arbejde. Har du ikke plads til at invitere alle dem, du gerne vil, når du skal holde fest, åbent hus eller julemarked? Og vil du gerne slippe for det meste af besværet? Så er det godt, at der er noget, der hedder selskabslokaler i Nordjylland.

Når du lejer et selskabslokale, får du mere plads til arrangementet. Du behøver ikke at tænke på, om du har nok af service, borde og stole. Og oftest vil du heller ikke selv skulle stå for borddækning, madlavning, lokaledekoration eller rengøring før og efter festen.

Lej et selskabslokale i Nordjylland af enhver størrelse

Selvom det kun er en lille sammenkomst for den nærmeste familie, kan du leje et selskabslokale, der passer i størrelsen. Det kan f.eks. være hvis du bor i en lille lejlighed eller på et kollegeværelse, hvor du ikke har plads til ret mange flere personer end dig selv. Men du kan selvfølgelig også leje større selskabslokaler.

”Her i Møllehuset i Asaa i Nordjylland udlejer vi selskabslokaler til den lille familiesammenkomst, og festlokaler til den helt store fest med over 100 gæster”, fortæller medejer af Møllehuset Asaa.

Slap af sammen med dine gæster

Når du lejer et selskabslokale, skal du ikke gøre ret meget andet end at bestille lokalet, sende indbydelser, måske lave bordkort og evt. aftale en menu, og hvor meget personale du har brug for. Skal du have levende musik, skal den selvfølgelig også bestilles.

Det er alt sammen noget, der foregår forud for festen. Så når den store dag – konfirmationen, studentergildet, brylluppet eller hvad det måtte være – oprinder, så kan du tage afslappet imod dine gæster og være der for dem uden at bekymre dig om, hvorvidt bordet nu er blevet dækket, om der er plads til alle, om dugen er ren, om maden er færdig osv.

Og efter festen, kan du tage hjem, når dine gæster er taget hjem, uden at tænke på oprydning, opvask og rengøring.

Lyder det som en god måde i dine ører at holde fest på? Så bestil et selskabslokale med personale og mad til din næste fest.

Eller hold festen derhjemme og bestil catering i Nordjylland, som rigtig mange nordjyder benytter sig af hos Møllehuset Asaa. Hvis du vælger mad ud af huset i form af diner transportable, skal du ikke gøre andet end at dække bordet og hygge med gæsterne.

Festlokaler i Nordjylland