Søg
Close this search box.

Store brands til små priser

Nær den skønne strandby Blokhus finder du Det Gamle Mejeri. Navnet indikerer én ting, men det er i virkeligheden noget helt andet. Det Gamle Mejeri er trofaste forhandlere af skønne tøjbrands til kvinder. 

Med loyale kunder fra nær og fjern må det siges, at den nordjyske butik formår at sælge skønne og populære tøjmærker til næsten ingen penge. Fra Lollys Laundry til Masai finder du et stort og varieret udvalg, som appellerer til enhver tøjsmag til en pris, som alle kan være med på.

Billigt tøj til kvinder

Det Gamle Mejeri er det nordjyske bud på kvalitetstøj til den moderne kvinde. Med brands fra A til Å finder du basisvarer, men også sæsonbestemte stykker. Her finder du et stort og varieret udvalg af skønt sommertøj, eksklusive efterårsstykker, varme vinterjakker og finurlige forårsoutfits. 

Det er aldrig til at vide, hvordan vejret arter sig, når man snakker om det danske vejr. Derfor er det en god idé at have noget tøj, der passer ind til alt slags vejr: En picnic på stranden, når der er 25 grader, en gåtur i sneen og alt det vejr indimellem.

Det Gamle Mejeri er din trofaste forhandler af billige tøjmærker til kvinder. Det imponerende udvalg af tøj til alle kvinder falder i god smag i enhver garderobe. Den feminine kvinde, og den rockede kvinde kan tage hinanden i hånden. Hos Det Gamle Mejeri kan de begge to finde tøj, der passer til deres stil og æstetik. 

Kom og gør et kup

Størrelsen på din pengepung skal ikke afgøre størrelsen og stilen i din garderobe. Det Gamle Mejeri har sørget for et godt udvalg af klassisk, trendy, feminin, elegant og afslappet stil til ingen penge.

Du kan spare helt op til 70% på berømte brands. Her kan du gøre så godt et kup, at selveste Egon Olsen ville blive pavestolt. Lækre brands i lange baner garanterer en lækker garderobe, og når det kan gøres så uhørt billigt, så er det jo for dyrt at lade være.

Din stil er din business – og heldigvis for det! Tøj er i høj grad med til at definere personlighed. Der er uendelige muligheder for at mikse og matche brands og stykker, så du føler dig godt tilpas, når du træder ud af døren og er klar til at tage imod dagen.

Hos Det Gamle Mejeri kan du altid finde de produkter, du er på udkig efter, i en størrelse, kvalitet, farve og pasform, som passer perfekt til din krop og stil.

hoodie til kvinde