Søg
Close this search box.

Vælg en god stangstøvsuger og de rette støvsugerposer

Der er flere fordele ved en stangstøvsuger. Dels er den ikke så tung, og det gør den nem at håndtere. Dels fylder den ikke så meget, når den ikke er i brug. Desuden er det sådan, at nogle af dem ikke bruger nogen støvsugerposer. Det gør den også ekstra bekvem at bruge.

Det kan gøre støvsugningen nemmere på flere måder, når du vælger en stangstøvsuger – uanset om den er med eller uden støvsugerpose. Hører der poser til, så gælder det naturligvis om at få købt de rigtige.

Der er flere fordele ved at vælge en stangstøvsuger

Det kan være tungt at manøvrere en traditionel støvsuger,” siger Ida Anette Aas Bundgaard, som er medejer af Hvidevareshoppen.dk. ”Hvis du har et stort hjem, der skal støvsuges, og støvsugeren for eksempel skal bæres op og ned ad trapper, så kan det for nogle være et ret tungt arbejde,” uddyber hun. ”I sådan et tilfælde er det genialt at erstatte den traditionelle støvsuger med en stangstøvsuger.”

En stangstøvsuger er ikke nær så tung, så den er meget nemmere at have med at gøre. Desuden er nogle af varianterne uden ledning, og det gør det jo endnu nemmere,” fortsætter hun, mens hun holder en af de mest populære stangstøvsugere frem.

Den er også smart at have i det lille hjem, i sommerhuset, på båden eller et andet sted, hvor pladsen er begrænset. En stangstøvsuger har dog ikke så stærk en motor som en klassisk støvsuger, men det kompenserer dens lethed for,” tilføjer hun med et smil, ”så må du eventuelt bare støvsuge lidt oftere.”

Brug altid den korrekte støvsugerpose

Det kan være noget af en opgave at finde de korrekte støvsugerposer. Hvis din stangstøvsuger er uden støvsugerpose, så undgår du helt at skulle lede efter en passende pose. ”Har du en støvsuger, der kræver en støvsugerpose, så er det vigtigt, at du får købt den rigtige,” fortæller Ida Anette Aas Bundgaard. ”Den vil være designet specielt til den pågældende støvsuger, og derfor vil den fungere mest optimalt sammen med den,” slutter hun.

Et godt råd kan være, at du altid gemmer en tom æske eller bare en flig af den, hvor støvsugerposens nummer og navn står på. Så er du ikke så meget i tvivl, når du næste gang skal købe poser til din støvsuger. Det kan spare dig for både tid og irritationer.

Et andet råd kan være, at du bestiller eller køber nogle flere æsker støvsugerposer ad gangen. Så har du poser nok til et godt stykke tid.

stangstøvsuger tilbud